SUNNY FAVOURITES

Rosa baddräkt med ananas i paljetter_River island ♥ Vinröd bandeaubikini_Zaful ♥ Mönstrad baddräkt_Billabong

Baddräkt med palmblad_Zaful ♥ Bikini med monsterablad_Zaful ♥ Mörkgrå baddräkt_NAKD

Vit baddräkt_Billabong ♥ Ombre Scallop bikini_ASOS ♥ Rosa baddräkt_Billabong ♥ Gammelrosa baddräkt_NAKD

Rosa bikini_Zaful ♥ Rosa baddräkt med hjärtan_ASOS ♥ Duvblå baddräkt_Zaful

(Scroll down for English) 

Sitter man hemma sjuk så tenderar man att drömma sig bort, i alla fall jag. Och jag har ju faktiskt en så rolig grej att drömma mig bort till! De här sjukdagarna har jag spenderat alldeles för mycket tid med att leta söta badkläder till Sydney. Det så mycket fint och massor på rea nu när det inte är badsäsong, winning! Mina favoriter är nog den rosa med ananasen och den mörkgrå. Så här sitter jag i flanellpyjamas och varma socker, snorar, hostar och dricker te samtidigt som jag drömmer om hur jag strosar omkring på Bondi Beach i nån snygg baddräkt bärandes på en surfbräda jag inte har nån aning om hur man använder. Livet!

If you’re home sick you tend to loose yourself in daydreaming, at least thats what I do. And I actually have an amazing thing to daydream about! These last few days I’ve been spending way too much time looking for cute swimwear for Sydney. There’s so many pretty things and a lot of it’s on sale since we’re not in season, winning! My favourites are the pink one with a pineapple and the charcoal one. So here I am, sitting in my flanell PJs’, coughing, snotting and drinking tea meanwhile dreaming of how I stroll along Bondi Beach in a fabulous bathing suit carrying a surf board that I have no idea how to use. Life! 

Leave a Reply