FUN ALWAYS WINS

(Scroll down for English)

 

Det blir ingen helg i bilder den här veckan eftersom det enda jag gjort den här helgen är plugga, sova och hosta, usch, haha. I lördags firade vi pappa med släkten i och för sig och det var mysigt men tog inga bilder då tyvärr. Men såhär har det sett ut mestadels, jag i pyjamas, popcorn och plugg. På onsdag är det dags för tenta och jag hoppas verkligen att jag fixar det men i värsta fall finns det ju faktiskt omtentor. Men det vore skönt att fixa det, som sagt. Jag gillar ju att boka in roliga saker i samband med tråkiga för att det positiva alltid ska ta större plats såååå jag har bokat tatueringstid hos Ann-Sofie efter tentan! Vi ska göra den söta lilla pandan som jag köade för på Chen Man releasen, woho! (Klicka HÄR för att se bilderna från den kvällen) Längtar till onsdag för då är det äntligen jullov OCH jag ska tatuera mig <3 Dessutom är det pappas faktiska födelsedag då så vi ska ut och käka också. Ni ser det roliga vinner 😉

No weekend snaps this week cause all I’ve done is study, sleep and cough, ew, haha. On Saturday we did celebrate my dads birthday with the whole family but I didn’t take any pictures then unfortunately. But this is how it’s mostly looked like, me in PJs, popcorn and books. On Wednesday it’s time for my exam and I really hope I nail it but worst case I just write it again in January, but I hope I get it.. like I just said. I like to book fun things in connection to boring stuff so that the positivity get more space sooooo I’ve booked an appointment to do get inked at Ann-Sofie directly after my exam! We’re gonna do that cute little panda that I wanted to do on the Chen Man event, woho! (Click HERE to see pics from that night) Can’t wait until Wednesday now cause that means Christmas brake AND new ink <3 Also it’s my dads actual birthday so we’re going out to dinner as well. You see, fun always wins 😉

13 Comment

 1. Kämpa på Cristina!
  Det kommer att ge resultat!
  Vi håller alla våra tummar (och några till för säkerhets skull…), så ska du se att det kommer att gå bra! 🙂
  Vi ses på onsdag!
  Love you!
  Kram
  Papa D

 2. Underbart tänk. Mer glädje och positiva tankar åt folket! Och du klarar säkert tentan. Håller tummarna

  1. Tack för peppen ??

 3. Lycka till på tentan och kul med en ny tatuering ?

  1. Ja så skoj! Tack så mycket ?✨

 4. Du verkar ha haft en fullspäckad helg❣?

  1. Ja det var ändå fullt upp ? kram!

 5. Vad blir det för tatuering? Vill också!!

  1. Det blev en liten panda! ? Finns bild nu i ett inlägget ”bed Time” ?

 6. Ibland behöver man bara ta det lugnt! ? Lycka till med tentan?

  1. Ja faktiskt! Ganska säker på att det blir en omtenta men inför den ska jag chilla lite ? haha ❤️

 7. Popcorn är Medicinen Mot Allt :-D!

  1. Haha jaa popcorn är life! ✨?

Leave a Reply