HAPPY HOLIDAY

(Scroll down for English)

 

God jul på er sötnosar! Har ni haft en mysig jul? Vi har varit hemma hos Gustavs föräldrar i Mariefred hela julen. Gustav är kvar där nu och jag skulle egentligen stannat jag med men jag är dunderallergisk mot deras kisse så jag kunde inte vara kvar en natt till 🙁 Men det var mysigt så länge det varade. Gustavs brorsdotter är ju det sötaste som finns så en jul med henne kan ju inte bli annat är fantastisk. Nu är jag hemma hos mamma och pappa. Vi har precis ätit lite middag och ska precis sätta oss och spela kort. Vi spelar alltid ett spel som heter Telefunken som min Abu (farmor) lärt oss. Det är typ som Yatsy fast med kort istället för tärningar. Svinkul, trots att mamma i princip alltid vinner med en taktik som är helt ologisk och som jag och pappa alltid kritiserar, haha. Ok, nu blev det lite för internt 😛

Hoppas ni haft en mysig helg med massa kärlek. Kram på er!

Merry X-mas my darlings! Have you had a lovely Christmas? We’ve been at Gustavs family place in Mariefred. Gustav is still there now and I was supposed to stay too but I’m super allergic to their cat so I couldn’t spend another night there 🙁 But it was nice while it lasted. Gustavs niece is the cutest so a Christmas spent with her cannot be anything other then wonderful. Now I’m at my mom and dads. We just had some dinner and now we’re gonna play cards. We always play a game called Telefunken that my Abu (grandma) thought us. It’s like Yatzy but with cards instead of dices. Super fun even though my mom practically always wins with a tactic that makes no sense and that dad and I always criticize, haha. Ok, maybe too much of an inside joke 😛

Hope you’ve had an amazing holiday filled with love. Kisses! 

1 Comment

  1. David Zurita-Venegas says: Reply

    Feliz Navidad och god fortsättning!
    Telefunken är rolig! Och en dag ska vi komma på mammas strategi…… 😉
    Kram ♡
    Papa D

Leave a Reply