SITTING WAITING WISHING

(Scroll down for English)

Vid det här laget borde jag strax rulla in på Malmö station för att möta upp mina vänner för en härlig nyårshelg. Men icke, jag sitter fast på ett tåg nånstans utanför Södertälje och här har jag suttit i snart 2 timmar. De sa precis att vi förmodligen blir kvar minst ett par timmar till innan vi fortsätter söderut eller åker illa la till Stockholm. Nå form av strömavbrott vilket innebär att vi kommer ingenstans, ingen möjlighet att ladda mobil eller dator, inget wi-fi, ingen bistro (eftersom man bara kan betala med kort) bläääää. Försöker alltid hålla mig positiv, särskilt när det är situationer jag inte kan påverka men det börjar bli jobbigt. Jag börjar också bli riktigt hungrig och allt jag har är några sketna små morötter. Nu verkar en dörr precis bredvid mig ha ballar ur också så den öppnas och stängs KONSTANT. Omg jag kommer tappa det…

<3

By this time I should’ve been rolling in on Malmö station to meet up with my friends for a lovely New Years weekend. But nope, I’m stuck on a train in the middle of nowhere and I have been for about 2 hours. They just announced that we’ll probably be for at least a couple more before heading either to Malmö or back to Stockholm. Some kind of power X which means we’re not getting anywhere, no charging phones or laptop, no WiFi, no cafeteria (cause you can only pay with card) siiiiigh…. I always try and stay positive, specially in situations that I can’t control or affect but this is starting to get to me. Also I’m getting hungry and all I have is a tiny shitty bag of carrots. Now it seems as if a door that is just next to me is getting a tantrum so it’s opening and closing CONSTANTLY. Omg I’m gonna loose it…

2 Comment

 1. Vi håller tummarna för att ni snart får åka vidare! Nu kan det bara bli bättre…..
  Upp med hakan, Cristina!
  Kramar,
  Mamma & Papa D
  ♡♡

  1. Ja det tog bara 7 timmar längre tid än väntat men fram kom jag 😛 haha

Leave a Reply