LOVE AND PINK SKIES

(Scroll down for English) 

 

Vilken fin dag vi haft idag! Vi har firat kärleken mellan Gustavs bror och Emilie som numera är man och hustru <3 Det var en intim liten ceremoni följt av brunch på Fotografiska muséet (som btw var nästan helvegansk, yay!) med bara närmsta familjen. Utsikten från Fotografiska är ju så drömmig och när man var i det avskilda rummet blev vyn liksom inramad i ett ensamt stort fönster som såg ut som en målning. Himlen var ju helt magiskt rosa idag i Stockholm! Såg ni det? Vi rullade in på Uppsala station för ett par timmar sen och Gustav åkte direkt till skolan och ska sitta med sin hemtenta till kl 2 inatt, vilket han gjort i 3 dagar nu, stackarn. Jag ska gå igenom mina anteckningar inför mina två seminarier imorgon och sen är det läggdags. Vad har ni haft för er idag? Har ni haft en mysig helg? Puss.

What a lovely day we’ve had today! We’ve celebrated the love between Gustavs brother and Emilie who are now husband and wife <3 It was an intimate ceremony followed by brunch at Fotografiska (which btw was practically all vegan, yay!) with only the closest family present. The view from the museum is so dreamy and now that we were in their chambre separé it was just one huge window framing that view so that it looked like a painting. The sky was so magically pink today in Stockholm! Did you see it? We arrived back to Uppsala a couple of hour ago and Gustav went straight to school to continue with his home exam and he’ll be working on it until 2 am, as he has done for the last three days, poor thing. I’m gonna go through my notes for tomorrows two seminars and then I’m just gonna go to bed. What have you been up to this weekend? Have you had a good day? Kisses.

2 Comment

  1. Så fina ni är! 🙂
    Och grattis till det lyckliga brudparet Sebastian och Emilie!
    Kramar,
    Papa D

    1. Tack 😀 <3

Leave a Reply