MONSTER

(Scroll down for English) 

 

Hur kan jag ha glömt berätta?! Jag har en grej som legat och släpat i 10 år. Som mina föräldrar tjatat på mig om under alla dessa 10 år. Som jag själv vetat om att jag måste ta tag i men inte riktigt orkat för att jag inte haft ett direkt behov. Men nu, 28 år gammal, ska jag äntligen få tummen ur och ta körkort! Inför flytten till Sydney tänkte vi att det kan vara bra om båda har körkort så vi kan hyra bil och åka runt lite 🙂 Tyvärr innebär det här att vi inte hinner till Thailand innan Australien men vi tänker att vi tar det när vi är där bara istället. Jag har bokat uppkörningen på självaste alla-hjärtans-dag och har lektioner 4 gånger i veckan ända fram till dess. Teorilektionerna börjar redan idag så den här monsterveckan blev precis ännu mer monster, haha.

Här är min veckoplan:
Måndag: Seminarium x2, träna, tentaplugga, teorilektion
Tisdag: Tentaplugga, seminarium, träna, riskutbildning 1
Onsdag: Tentaplugga, träna, tentaplugga
Torsdag: Tentaplugga, körlektion, teorilektion, tentaplugga
Fredag: Tenta, träna, sova
Lördag: Sova, träna, korridorsfest (med bästa temat: GLITTER!)
Söndag: Sova.

Kommer bli riktigt intensivt och glitterfesten kommer så jäkla lägligt där. Nu kör vi, sista veckan för terminen. Go!

How can I have forgotten to tell you?! I have a thing that has been haunting me for 10 years. Something that my parents have been nagging me about for all of these 10 years. Something that I’ve known all along that I have to do but I just haven’t bothered to do it. But now, 28 years old, I am finally getting my drivers license! Since we’re moving to Sydney soon we thought it might be a good idea for both of us to have our licenses so we can easily rent a car and drive around to different cities 🙂 Unfortunately this means that we won’t have time to go to Thailand before Australia but we’re just gonna go there later instead. I booked my drivers test on valentines day and to prepare I have 4 classes a week all the way up there. My theory classes start today so my monster of a week just got even more monstrous, haha. 

Here is my week:
Monday: Seminar x2, workout, study, theory class
Tuesday: Study, seminar, workout, write a habit hack 
Wednesday: Study, workout, study
Thursday: Study, driving class, theory class, study 
Friday: Exam, workout, sleep
Saturday: Sleep, workout, dorm party (with the best theme ever: GLITTER!)
Sunday: Sleep

It’s gonna be crazy intense and the glitter party is perfect there on Saturday. Lets do this, last week of the semester. Go!

Leave a Reply