THROUGH MY PHONE

(Scroll down for English) 

 

Det blev en rejäl urladdningshelg! I fredags efter tentan kom tjejerna över till mig för lite drinkar och sushi och sen var vi ute och dansade hela natten. Vaknade med bakfyllan från helvetet men lyckades ändå kämpa mig igenom den och peppa inför glitterfesten igår. Haha, asså ibland undrar man ju vad man håller på med men så länge man har kul. Det är typ mitt motto i livet. Så länge det är roligt, kör! Idag har jag storstädat lägenheten, tvättat och pluggat lite körkortsteori. Inte lika kul men det är ju så skönt efteråt. Då kan man chilla i soffan med gott samvete sen, hehe. Imorgon ska jag träffa en polare och fota lite på förmiddagen, ska bli superkul. Oftast är det ju jag som raggar med mig nån för att fota men den här gången är det han som vill ha hjälp och jag passar på att ta lite bilder till bloggen också. Vi håller tummarna för bra fotoväder. Har ni haft en mysig helg?

This turned out to be a total discharge weekend! On Friday after the exam the girls came over to my place for drinks and sushi and then we went out for some disco dancing. I woke up with the worst hangover but I still managed to get up and running in time for the glitter party. Haha, sometimes I wonder why I do this to myself but as long as you’re having fun, right? That’s like my motto in life. As long as you’re having fun, go for it! Today I’ve cleaned the hole apartment, I did laundry and got some studying (driving theory) done. Not as much fun but feels good afterwards and I can relax on the couch with a good conscience, hehe. Tomorrow morning I’m meeting a friend to take some photos, it’s gonna be fun! Usually I’m the one asking someone to help me take pictures but this time I’m helping him and while out there we might as well take some pictures for the blog too. Fingers crossed for good weather. Have you guys had a good weekend? 

 

8 Comment

 1. Låter som om du har haft en bra helg! ?

  1. Ja den var superrolig! Massa vänner och vin, kan inte gå fel 😀 <3

 2. Så underbara bilder ??
  // nouw.com/emmanathaliea

  1. Tack <3 De representerar helgen väl 😛 haha

 3. Superhärliga bilder!

  1. Tack! Lite sliriga men det var en slirig helg också 😛 hehe

 4. Efter tenta är det välförtjänt ???

  1. haha åh tack! <3

Leave a Reply