BABY, IT’S COLD OUTSIDE

(Scroll down for English) 

 

Haloj! Nu har jag precis kommit in från kylan och det är typ lite svårt att skriva till och med för jag är så jäääkla kall om fingrarna. Typ första gången i vinter som jag verkligen fryser. Jag var ute och fotade lite med Felix och då behöver jag ju fingrarna så jag hade inte ordentliga handskar på mig utan sånna där värdelösa utan fingertoppar. Brrrrrr! Tog på mig dubbla sockor, kokat te och lindat en filt runt mig så jag tinar väl snart, haha. Nu ska jag ha telefonmöte med Apple support (yep, min nya macbook är fortfarande skit) som förhoppningsvis inte tar för lång tid så att jag hinner träna innan körskolan. Full rulle idag! Hittade de här bilderna från i mellandagarna när vi var ute i skogen i Mariefred. Vi grillade korv och myste i den här fina kåtan som Gustavs pappa byggt med en kompis. Hur fin?! Nu måste det vara ännu finare med all snö också. Men säkert superkallt så det var nog ändå mysigare då, haha. Och på vägen hem såg vi fyra älgar! Så coolt! Kram på er.

Hello! I’ve just arrived back home from being out in the cold and it’s actually a bit of a struggle to type cause my fingers are so damn cold. I think it’s the first time this winter that I’m this cold. I was out taking some pictures with Felix so I couldn’t wear proper gloves so I had those useless ones without finger tips. Brrrrr! I put on warm socks, made some tea and wrapped a blanket around me so I should thaw soon, haha. Now I’m waiting for the Apple support to call me cause we have a meeting (yep, my new macbook is still shit) that I’m hoping isn’t gonna take too long so I have time to get a workout before going to the driving school. Busy busy today. I found these pictures from Christmas when we were out in the woods in Mariefred. We walked out to this beautiful “kåta” (I don’t know if there’s a word for it in English, but it’s lite a small cottage where you can get warm and eat, sort of, I don’t really know, haha) that Gustavs dad and his friend built. How cute is this?! It’s probably even prettier now when there’s a bunch of snow. But it’s probably super cold too so it was probably better then anyways, haha. And on the way home we saw four elks! So cool! Lots of love. 

Leave a Reply