MONYAY

(Scroll down for English)

 

Har ni haft en trevlig helg? Jag har varit hemma hos mina föräldrar hela helgen och myst och i lördags fyllde en tjejkompis år så hon bjöd över på middag och vin, supermys 🙂 Idag har jag äntligen börjat filma för min youtube-kanal! Kommer börja med en flyttvlog inför Sydney så ni får hänga med där när vi bokar biljetter, boende och kirrar med visum och sånt. Så himla skoj att filma, tycker verkligen det är så kul att redigera videos! Vet inte riktigt när den kommer ut än men snart så håll utkik 😉

Have you had a nice weekend? I’ve been at my parents place the hole weekend and on Saturday it was a friend of mines birthday so she had a bunch of girls over for dinner and wine, super cosy 🙂 Today I’ve finally started filming for my YouTube channel! I’m gonna start by doing a moving vlog about our move to Sydney so you get to follow from the very start booking flights and apartment and getting our visas and all that stuff. I’m so excited to start filming again, I really enjoy editing video! I’m not quite sure when I’m posting it but soon so stay tuned 😉

8 Comment

 1. Tack för den fina helgen, Amore!
  Och lycka till med filmandet, ser fram emot att få se vlogen!
  Kram
  Papa D

  1. Tack själv pausen 🙂 <3 Kramis

 2. Vilka fina bilder!! ??

  1. Tack! Det blev lite nödbilder hemma bara. Måste ta mig ut och fota lite oftare känner jag 😛 haha

  1. Gulle du, tack! 🙂

 3. Låter som en fin dag! Spännande med Sydney. Ser fra emot att hänge med och läsa om turen.

  1. Eller hur! Ja vad kul att du vill hänga på 😀 Kramis <3

Leave a Reply