DRIVING

(Scroll down for English) 

 

Goddagens sötnosar! Har ni haft en trevlig torsdag? Min har varit superintensiv och är inte slut än. Började dagen med att köra halkbana, klockan 7 på morgonen, snacka om att jag var dödstrött! Vi var klara runt 12 och då kilade jag hem och åt lite lunch och tog en powernap på 20 min innan jag stack iväg till körlektion kl 14. Nu sitter jag på körskolan och ska plugga lite teori innan teorilektionen som är 18-20. Kommer va helt förstörd efter den här dagen, haha. Men roligt är det. Från och med nästa vecka blir det 3 körlektioner i veckan och om 3 veckor ska jag köra upp! Knaaaas. Har ni körkort? Var ni nervösa inför uppkörningen? Jag börjar bli riktigt nervös 😛

Good day my darlings! Have you had a lovely Thursday so far? Mine has been super intense and it’s not over yet. Started the day with skid pad testing, at 7 am, I was still asleep when we met up. We were done around 12 so I went home for lunch and a 20 minute power nap before going back for a driving lesson at 2 pm. Now I’m once again back at the driving school to study a bit before my theory lesson which is from 18 pm to 20 pm. I’m gonna be a wreck after this day, haha. But it’s a lot of fun. Starting next week I’ll have 3 driving lessons a week and in 3 weeks I have my drive test! Crazy! Do you have a license?  We’re you nervous before your test? I’m starting to get really nervous 😛

1 Comment

  1. Lycka till Amore!
    Snart har du körkort!!! 🙂
    Kram,
    Papa D

Leave a Reply