SPOILED

(Scroll down for English)

 

Helgen har börjat fantastiskt! Igår var och Gustav ute och åt middag och gick på bio (Maze Runner och den va inte bra, se den inte) och imorse väckte han mig med den här drömmiga frukosten. Vi har haft det så mysigt 🙂 Nu har jag pluggat körkort hela dagen och snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för ikväll är vår sista utekväll med några vänner som varit här som utbytesstudenter. Hm, ja, jag ska faktiskt hoppa in redan nu. Älskar när man har superlång tid på att piffa till sig. Måla naglar, exfoliera ansiktet och sminka aslänge. Det ska jag unna mig i lördagspresent! Kramis.

This weekend has started amazing! Yesterday Gustav and I had dinner and went to the movies (Maze Runner and it was not good) and this morning he woke me up with this dreamy breakfast. It’s been so cosy 🙂 Now I’ve been studying for my license all day and soon I’m gonna get in the shower and start getting ready cause tonight we’re having our last night out with some friends who’ve been here as exchange students. Hm, you know what, I’m gonna get in right away. I love when I’ve got super long time to get ready and paint my nail, exfoliate and spend forever doing my make up. I’ll make this my Saturday treat! Love.

Leave a Reply