BABY SHOWER

(Scroll down for English) 

 

Tänk att min bästis ska bli mamma om knappt 3 veckor! Det är så sjukt! I söndags var jag på hennes babyshower som Amanda och Erica fixat så himla fint. Massa hembakade godsaker, bubbel och rosa fluff. Det är helt fantastiskt, jag kan inte fatta det. Datumet för bebis ankomst är satt den 17 februari och hon får inte komma en enda dag för sent för vi åker ju den 18e och jag vill verkligen inte missa lilla Fiona. Men om hon är lik sin mamma så kommer hon i tid 🙂 hihi.

Can you imagen that my bff is going to become a mom in 3 weeks?! It’s insane! I was at her babyshower on yesterday and it was so nicely put together by Amanda and Erica. Lots of home baked goodies, bubbels and pink fluff. It’s so amazing, I can’t wrap my head around it. The date of birth is predicted to be the 17th of February and she can’t be late cause we leave for Sydney the 18th and I really don’t want to miss little Fionas debut into this world. But if she’s anything like her mom she’ll be just on time 🙂 hihi.

7 Comment

 1. Så fina foton från baby showern!

  1. Ja de hade verkligen fixat det superfint 🙂

 2. Ser inte helt fel ut det där! 🙂

  1. Det var så drömmigt 🙂 <3

 3. Fantastiskt med babyshower ?

  1. Ja det var så mysigt 🙂

 4. All lycka till det fina paret som snart ska bli föräldrar!
  Kram
  David

Leave a Reply