IN THEORY…

(Scroll down for English)

Just nu i skrivande stund sitter jag på Trafikverket och väntar på att få skriva teoriprovet! Blandade ihop tiderna så jag var mer än en timme tidig så nu sitter jag här och väntar med receptionisten. Tog om min bild typ 20 gånger innan jag nöjde mig med en som inte var hemsk men fyfan för det där ljuset och vinkel asså ? haha. Efter det här ska jag rusa iväg till körlektionen som hamnade lite i kläm nu när det här blev senarelagt och sen åker jag till mamma och pappa. Hoppas hoppas verkligen jag fixar det här nu!

Edit: Jag klarade det!! Wohoooo!

Right now I’m waiting to write my drivers test. I mixed up the times so I was over an hour early so now I’m just sitting here waiting with the receptionist. I took like 20 photos before settling with one that wasn’t awful but omg that light and angle ? haha. After this I need to rush to my driving lesson and then I’m going to my parents. Fingers crossed that I’ll get this right!

Edit: I passed!! Wohooo!

1 Comment

  1. Grattis Amore!!!
    Nu är du halvvägs till körkortet!! 🙂
    Kram
    Papa D

Leave a Reply