14 DAYS

(Scroll down for English)

 

Hej sötisar! Har ni haft en trevlig helg? I fredags träffade jag min bästis på middag och dränks. Vi var vrålhungriga när vi kom till restaurangen så vi beställde var sin pommes att äta på innan maten och servitrisen frågade två gånger om vi verkligen skulle ha var sin pommes som att det var jättekonstigt? “Eh, ja tack vi är hungriga”. Sen på lördagen åt vi frukost med mamma och pappa och på kvällen var det mellofest (älskade Benjamin Ingrosso!) och spelkväll hos oss med ett gäng kompisar. Hörni, jag insåg precis att det är exakt två veckor kvar tills det bär av till Sydney! Yaaay, ska bli så roligt! Och tur att de visar mello där borta också, hihi.

Togs dåligt med bilder i helgen så det fick bli en härlig bild från när vi var på Cayo Santa Maria på Kuba istället. Det här stället var så drömmigt!

Hello my darlings! Have you had a nice weekend? On Friday I met my bff for dinner and drinks. We were absolutely starving when we arrived to the restaurant so we ordered two sides of chips before the entre and the waitress asked us twice if we really wanted one each as if it was super weird? “Eh, yes please we are super hungry”. On Saturday we had breakfast with my parents and in the evening we watched Melodifestivalen (loved Benjamin Ingrosso!) and had game night at our place with some friends. You guys, I just realized that it’s exactly two weeks until we leave for Sydney! Yaaay, it’s gonna be so much fun! And thank god they show Mello over there as well, hihi.

There wasn’t a lot of picture taking this weekend so here’s one from when we were on Cayo Santa Maria in Cuba instead. This place was a dream!

Leave a Reply