GHOST

cristina castillo(Scroll down for English)

 

Förlåt mig för att jag ghostat helt senaste veckan 🙁 Jag har haft fullt upp inför flytten, med körkortet (som jag för övrigt kuggat 2 gånger på 2 dagar, tredje gången gillt, eller hu var det?) och på det så valde min dator att ta semester. Nu är datorn tillbaka och jag med, inget annat är klart men det är vad det är, haha. Jo, min älsklingar, nu inför flytten så kommer jag äntligen att ta tag i min YouTube-kanal! Woho! Som jag längtat och jag är så taggad . Älskar att filma och redigera videos och det känns verkligen som att ni får mer av mig i videoformat där jag faktiskt kan prata med er istället för att skriva. Bloggen kommer förstås alltid vara min lilla bebis, of course <3 men den kommer vara mer fokuserad på träning, kost och hälsa medan YouTube kommer vara mer vardag och personligt. Ni kommer få hänga med på allt jag gör i Sydney och lite random utmaningar och så. Det kommer bli superroligt!

Det här med utmaningar. Varje vecka kommer jag att ha en utmaning, det kan vara allt mellan himmel och jord och jag behöver ER hjälp för att komma på utmaningar. Jag vill till exempel gå upp tidigt och se solnedgången varje dag i en vecka, vlogga varje dag i en vecka, prova nytt lunchställe varje dag i en vecka, a ni fattar. Snälla snälla ni, ge mig fler utmaningar!

Vi ses på YouTube snaaart!

I’m so sorry for ghosting the past week 🙁 I’ve had so much to do with the move, my drivers license (Which I failed on twice already, but third time’s a charm, right?) and on top of that my laptop chose to go on holiday. The laptop is back now and so am I, nothing else is done tho but it is what it is, haha. My darlings, now with the move to Sydney closing in I’m finally starting my YouTube channel! Woho! I’m superduper excited about this! I love filming and editing videos and it really feels like you’r gonna get more of me in video where I can actually talk to you guys instead of just t in writing and pictures. The blog will always be my little baby, of course <3 but it’ll be more focused on training, nutrition and health while the YouTube channel will be more everyday life and personal. You’ll get to come with me to all the things I’m gonna be up to in Sydney and I’ll be doing some random challenges and other random stuff. It’s gonne be so much fun! 

About the challenges. Every week I’m gonna do a new challenge that can be about literally anything and I need YOUR help to come up with new challenges. For example I want to get up every morning for a week to see the sunrise, vlog everyday for a week, try a new lunch reastaurant everyday for a week, you get it. Please, pretty please, give me more challenges! 

See you on YouTube very soon! 

3 Comment

  1. Lycka till med alla dina planer, Amore!
    Love you!
    Papa D

  2. TalkTimeWithDiana says: Reply

    Thanks for the chapter.

    1. Thanks for commenting! 🙂

Leave a Reply