28.11 Surry Hills

Imorse vaknade jag 5.30 av att det var total jäkla storm ute! Monsunregn, blixt och åska ? Lyckades somna om efter ett tag och vaknade igen nån gång runt 9 tiden och det var fortfarande fullt ös utanför. Nästa tanke som slog mig var att jag inte har nån mat hemma alls… skulle storhandlat igår men det duggade lite så jag tänkte att jag inte vill att regnet skulle ta mig (aka jag var lat efter gymmet) och nu stod jag där med en tom kyl och en tom mage… varföööör gör jag alltid såhär?! Blev riskakor med sockrigt jordnötssmör (inte inköpt av mig) och Nutella (inte heller inköpt av mig men uppskattas mer än nötsmöret i alla fall). Resten av dagen spenderades vid datorn med att leta nytt jobb och damma av hemsidan lite. Vad tycker ni? Ni kanske inte ens ser nån skillnad ? Tanken numera är att ha lite av en resedagbok här och inte lika träningsinriktat som tidigare. Det kommer fortfarande komma ett och annat träningspass och matinlägg men kommer mestadels dela med mig av vad jag pysslar med till vardags här i Sydney ☺️

Dagen avslutades med att storhandla och middagen blev ost och chark (charken var inte min dåra) och plock och vin. Betydligt bättre avslut än början ?

Vad skulle ni tycka var kul att läsa mer om här? Är lite vilsen både i bloggande och i livet just nu så langa förslag! Puss och kram ?

2 Comment

  1. Ha det så bra Amore och ta hand om dig!
    Love you! ♡♡
    Beso ?
    Papa D

    1. Tack papsen 🙂 <3

Leave a Reply