02.12 Darling Harbour

En av grejerna jag inte riktigt var beredd på här i Sydney är att folk kommer och går hela tiden. Klart att jag visste det men tänkte inte på att det skulle innebära att man måste skaffa nya vänner hela tiden (vare sig man vill eller inte). När jag precis kom hit lärde jag känna ett gäng nya vänner men sen har folk rest vidare eller åkt hem till sina hemländer igen. Så i perioder är man kompislös vilket är så jäääkla jobbigt. Kanske inte för alla men för mig har det varit det ??‍♀️ En liten tröst är i alla fall att de flesta som är här går igenom samma sak och de flesta inkluderar nya människor i i princip allt man gör ☺️

I söndags bjöd min nya franska kompis Ida med mig på en båttur med hennes vänner och fan vilken härlig söndag det var då! Mötte upp båten vid Darling Harbour och puttrade ut från hamnen satt upp segel (kan man säga så? Är ingen seglare ?) precis innan vi åkte under Harbour Bridge och förbi operahuset. Vi seglade vidare ut genom Sydney och stannade vid Obelisk beach och badade lite, seglade tillbaka, plockade upp lite mer folk på vägen och drack bubbel, bärs och rom i solnedgången. Träffade en härlig tysk tjej på båten också som potentiellt kan vara en ny kompis ?

1 Comment

  1. Roligt att se att du har kul, Amore! 🙂
    Love you!
    Papa D

Leave a Reply