07.12 Surry Hills

I fredags firade vi Elis födelsedag här hemma med grillfest. Vilket jäkla kalas det blev! Vaknade på morgonen av att jag hörde en ångestfylld Eli plocka flaskor och burkar från vår uteplats ? sen var det läggdags igen. Han har tidigare nämnt att han velat ha en affisch på Future så jag kollade runt lite efter nån ball att beställa men tyckte de flesta va rätt tråkiga. Googlade istället upp an bra bild med hög upplösning och skickade till ett tryckeri som printade upp den åt mig på 15 min. Så jäkla bra! På vägen hem kom jag dock att tänka på att jag inte har den blekaste aning om hur fan Future ser ut och när jag googlade så kom det upp massa bilder som jag vet är på andra rappare så fick panik över att kanske ha printat upp en 1x2m stor bild på en random människa ??‍♀️ smsade en av hans kompisar och ba ”snälla, säg att det här är Future på den här enorma affischen jag printat” haha sån jäkla stress men som tur var var det rätt Hahah. Den har inte kommit upp på väggen än dock för det är nått fel på väggarna i lägenheten så varken tejp eller kludd fastnar. Vi ska kolla efter en ram men tvivlar på att vi hittar en stor nog ?

1 Comment

 1. Hello Amore!
  Kul! 🙂
  Var det lite annorlunda grillbuffé där än här hemma?
  Ni verkar ha haft kul i alla fall!
  Un beso y abrazo!
  Papa D

Leave a Reply