12.12 Bondi Beach

Planen var att laga middag och mysa i soffan och kolla film hemma hos Juliana men när jag kom dit så hade hon en inbjudan till en butiksöppning. Gratis bubbel och mat? Ja, tack! Jag är i spar-mode för tillfället så allt som är lite kul och gratis är mer än välkommet ?

De hade utlottning av ett gäng prylar om man signade upp sin mailadress och vi skrev båda upp oss. Juliana ville verkligen vinna så även fast vi (jag) kände oss klara redan runt 7.30 så stannade vi till 9. Första namnet dras ”Viviane” men hon har redan gått. Andra namnet dras ”Cristianuritas”… ”förlåt vad sa?”. Tredje namnet dras ”Sara” ”Omg that’s me!” ??????

??‍♀️??

Dagens läxa: Skriv tydligare och prata högre.

Till mitt försvar var de som höll i eventet och utlottning redigt packade så jag hade behövt vara jäkligt tydlig med att jag trodde det var mitt namn som dragits. Mitt fel ändå, jag vet.. varfööööör är man så inrutad i jante?! Aja, köpte mig ett par örhängen som plåster på såret☺️

1 Comment

 1. Hello Quina!
  Hade du vunnit första pris om du varit lite snabbare?? Synd!
  Bättre lycka nästa gång!
  Ha en fin dag!
  Beso,
  Papa D

Leave a Reply