16.12 Manly

Hemlängtan slog mig häromveckan och i Manly finns ett svensk fik “Fika” så vi tog färjan över för en dagsutflykt. Eli ville ha något riktigt svenskt så jag beställde köttbullar med potatismos, gräddsås och lingonsylt till honom och jag hade världens kaviar-craving så jag beställde knäckemackor med ägg och kaviar. Yuuuuum! Eli höll inte med dock haha han beskrev smaken som “it tastes like the fish market smells” ? Ville verkligen köpa med mig kaviar hem men fan vad dyrt det var. Till efterrätt – kladdkaka ? Efter brunchen tog vi en promenad mot Shelly beach. Eli har, trots att han är född och uppväxt i Sydney, aldrig varit i Manly ??‍♀️ Vi såg stora ödlor och blev totalt dränkta i en våg när vi spanade ut över havet haha då menar jag verkligen TOTALT dränkta ? Färjan hem var blöt och kall men vi torkade i solen ☺️ På eftermiddagen hade några kompisar julfest (ingenting här har känts som julstämning men alla har julfester till höger och vänster) där huvudattraktionen var basketmatch mellan två skejtargäng. Så vi mötte upp alla dom, spelade basket och drack bärs och kollade på medan dom försökte skejta med lite för många öli sig.

Leave a Reply