Vinn över din dåliga karaktär: Alkohol

Det är fredag och du är sjukt nöjd med veckan som gått. Träning, kosten, sömnen allt är näst intill perfekt, grymt jobbat! Då börjar det. Telefonen börjar plinga, folk ska ut. ALLA ska ut! Varför just den här helgen? Varför precis den helgen då du ska börja ditt nya liv? Vi med dålig karaktär behöver vara redo med en plan!

Var beredd
Rent psykologiskt är det lättare för oss att stå emot frestelser om vi är beredda på att de kommer komma. Sanningen är att det förmodligen inte är någon speciell kväll utan en helt vanlig helg, skillnaden är att du i vanliga fall är för upptagen med dina egna planer för att märka alla andras.

Planera och höj blicken
Slå ut dina utgångar över en period, säg en månad, och bestäm i förväg hur många kvällar det ska bli alkohol och håll dig till det. Finns det utrymme för en spontankväll? Eller är det redan en kick off och ett födelsedagsfirande denna månad? Det är lättare att tacka nej om du vet att du redan har andra festligheter inplanerade och om du sedan tidigare satt ett mål!

Stå på dig
Det kommer tjatas. Det kommer ifrågasättas. Du kommer bli kallad tråkig. Stå på dig!

Påminn dig själv om dina mål
Vill du ha en platt mage, en fast rumpa och slimmade armar? Eller vill du stå kvar där du är idag och inte trivas med vad du ser i spegeln? Ställ dig frågan och avgör vad som är viktigast för dig i det långa loppet!

När det väl är dags – njut!
När du bestämt dig för att ha en helkväll se till att faktiskt unna dig det ordentligt. Släpp loss och bara njut av allt som faller dig i. Så länge du nyttig och håller dina rutiner till vardags så är det inga problem att då och då köra all in!

the limit doesnt exist