Alkohol med gott samvete

Jag önskar ibland att jag vore en person som inte tyckte om att gå ut på krogen. Tänk vad skönt det vore om man var en sån person som inte tyckte om alkohol eller som blev så bakis att det inte var värt det. Vad lätt det skulle vara att avstå då. Själv tycker jag att det är bland det roligaste som finns, men det är ju tyvärr inte så hälsosamt, inte på det sättet jag gör det i alla fall. Därför har jag ett litet system som jag byggt upp för att hålla en hälsosam livsstil, kunna nå mina träningsmål och samtidigt kunna unna mig en utgång då och då. (Det systemet kan du läsa mer om här)

Alkohol är inte bra för kroppen, men när jag ändå vet att jag kommer stoppa i mig det vill jag ändå sköta det snyggt så att jag inte tar ett alltför stort kliv bakåt bort från mina mål. Alkohol har massor av kalorier och kolhydrater. Så för att hålla en balans avstår jag under dagen från att äta tunga kolhydrater. Det behöver absolut inte vara tråkigt och det kräver inte mycket planering.
Frukost hemma med min pojkvän: 3 ägg, bacon och hallonjuice gjord på hallon och vatten
Lunch på stan med vänner: Räksallad med ägg, kronärtskocka och keso istället för dressing
Middag hemma med pojkvännen: Asiatisk kycklingwok med massa broccoli istället för nudlar.

Så, då var det färdigtänkt för idag och kvar är bara att med gott samvete köra på!

IMG_1987