Måndag…

Veckan som gått gick inte träningen riktigt som planerat. Jag har ägnat mig mer åt min andra favorithobby, dricka vin med vänner. I torsdags var vi ute i Uppsala med vänner jag inte träffat sen början på sommaren och som vanligt trillade jag hem senare och rangligare än något kost- och träningsfreak borde. Uthärdade fredagen med hjälp av hemmagjorda quesadillas och gamla SATC avsnitt.
I lördags var det födelsedagsfirande som rundades av ca 04.30 på Mc Donalds. Yep, på den nivån var det.
Idag vaknade jag öm i kroppen, med bultande huvudvärk och igentäppt näsa. Man mår väl som man förtjänar antar jag.

IMG_6956

Förutom att det är oerhört långtråkigt att vara sjuk, tycker jag att det värsta är att mina kunder hamnar efter i sina träningsprogram! Och jag själv också förstås. Nu är det soffläge, te, energirika soppor och massa HBO som gäller.

Hoppas ni har en roligare och mer givande start på veckan!

IMG_7006

IMG_6991