Clean Food serverar bra mat i Vasastan

Vi har en ny hälsopärla i stan! I onsdags var jag och åt premiärlunch på Clean Food på Norrtullsgatan 9 vid Odenplan och precis som namnet avslöjar så serverar de ren mat. De serverar smoothies, fika, lunch och har öppet till 19 så du hinner också svänga förbi efter jobbet och köpa hem en hälsosam middag. Välj själv vilken kolhydrat, protein och dressing du vill ha och för några kronor kan man även lägga till olika tillbehör. Superfräscht och jättegott. Det pirrar till lite extra i mitt hälsohjärta när nya ställen som serverar riktig mat dyker upp.

clean food odenplanRotfrukter, kycklingfilé och basilikadressing med extra fetaost.

clean food odenplanRotfrukter, lax med mangodressing toppat med avokado.

Skärmavbild 2016-03-10 kl. 09.39.02Pyramiden som Clean food presenterar på sin hemsida speglar på pricken min syn på god kosthållning.

clean food odenplanclean food, odenplanclean food, odenplan, Skärmavbild 2016-03-10 kl. 09.38.32