Myt: Hälsosam mat ger dig en tonad kropp

Även om en välbalanserad och näringsrik kosthållning är grundläggande för att gå ner i vikt och fett, kommer det INTE att ge dig den tonade och slimmade kroppen du är ute efter. För att gå ner i fett behöver du hålla koll på din energibalans, det vill säga kalorier in VS kalorier ut. Men att bara ordna upp din kost,  utan att komplettera med ett ordentligt träningsupplägg, kommer inte att ge dig de resultat du vill ha.cristina castillo tonad kroppRegelbunden träning ger dig inte bara en snygg kropp utan är också fantastiskt för dina musklers och ditt skeletts hälsa. Muskelstyrkan blir generellt sämre när man blir äldre men människor som tränar regelbundet har visat sig vara både starkare och ha en lägre fettprocent än de som inte tränar även på äldre dar. En hälsosam kost ger dig bränsle för att din kropp ska kunna prestera på topp, men i sig självt ger det dig inte tonade muskler och ökad styrka. Sanningen är rätt enkel, om du vill se FIT ut, måste du vara fit. Så enkelt är det.

Magrutor kanske blir till i köket, men en snygg rumpa bygger du på gymmet.
Cristina Castillo Rumpa