WEEKEND SNAPS

helg

helg

helg

helg

helg

helg

 

Vi har haft en så lugn och mysig helg ute i Mariefred hos Gustavs föräldrar. Dagarna har bestått av långa skogspromenader, bubbelbad och allmänt häng i solen med familj och djur.
Jag såg mitt första vildsvin under vår kvällspromenad på lördagen och blev helt livrädd men lugnade snabbt ner mig igen när de sprungit därifrån. Gustav hann se hela familjen men jag såg bara en söt liten kultingstjärt om försvann in bland träden.

På söndag var det Gs tur att hoppa till när en orm slingrade sig förbi oss på stigen. Efter lunch åkte vi en sväng till Uppsala för att stänga ner lägenheten för sommaren. Vi brukar bo i Stockholm och Mariefred under sommarmånaderna för det är inte så jättespännande i Uppsala då.

Det betyder att mitt sommarmode är på topp! 🙂