Beautiful blue

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAStartade gårdagen med backintervaller på Kastellholmen som var så jäkla jobbiga! Jag har inte sprungit utomhus på ett tag nu eftersom jag är pollenallergiker och var inte beredd på skillnaden mot att springa på band. Men det gick bra ändå. 10 spurtar uppför backen och lugnt lunk på nervägen. Sen en lätt jogg tillbaka till gymmet för att duscha. Vi var framme i Mariefred tidig eftermiddag och mötte upp Persson och Sara för att ta båten ut. Lata dagar i solen måste vara meningen med livet 🙂

Nu ska vi kila iväg till Mariefreds utegym och köra ett helkroppspass och sen ska vi in till stan och spana in food truck mästerskapet! Snacka om bästa post work out målet 🙂 (klicka  här för att läsa om hur vi hade det på food truck NM)