BANANA PANCAKE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAI måndags var jag på vårdcentralen för att förnya mitt sjukintyg. Den här vändan bestämde jag mig redan i söndags för att vara hemma hela veckan! Tidigare under förkylningen har jag tagit en dag i taget och stället för att boka av mina möten med klienter har jag flyttat fram dem i hopp om att bli bättre senare i veckan. Min teori nu är att jag inte riktigt kunnat slappna av och vila ordentligt för att jag varje dag suttit och hållit koll på min mail och haft kontakt med klienter och hela tiden känt efter för att avgöra om jag “imorgon kanske är frisk nog att jobba”. Det kanske har skapat en liten stress i kroppen som gjort att jag inte kunnat tillfriskna? Därför är de nu en hel vecka total sjukskrivning. Jag har avbokat hela veckan redan i måndags och fokuserar på att BARA vila. Vi har ju även hostat ikapp om nätterna och knappt fått nån vettig sömn alls, vilket är det viktigaste för att bli frisk. Men nu fick jag cocillana utskrivet så numera sover jag som en stock vilket förhoppningsvis kommer hjälpa en hel del. Sov hela 12 timmar i sträck inatt vilket aldrig händer, haha!

Nu när vi båda är sjuklingar som inte kan göra annat än att hosta ikapp och sträckkolla serier tillsammans, gör vi ändå vårt bästa för att ha det lite mysigt hemma. Häromdagen stekte vi upp lite banananplättar och smaskade i oss dom med kvarg, nötter, honung och bär. Så gott!

Nu ska vi se ett avsnitt av Westworld. Så himla spännande!

Kram på er ♡