WELCOME

cristina castillo

 

(Scroll down for English) 

Välkommen till min nya blogg! Idag är första dagen som jag står på egna ben i bloggvärlden och det känns så jäkla bra. Känns också som att jag precis hoppat från ett stup, men på ett bra sätt. Här på nya bloggen kommer jag fortsätta ge dig inspiration och konkreta tips för att göra det så lätt som möjligt att leva ett hälsosamt liv.

Här kan du läsa om min resa från soffpotatis till hälsoinspiratör.

Här kan du läsa om filosofin bakom Happier Fitness.

Här kan du läsa om de 11 sakerna som gör mig lyckligast i livet. 

Och snälla ni, tveka inte på att höra av dig om något strular eller är otydligt. Du kan skriva till mig på mailen cristina@cristinacastillo.se eller fylla i formuläret här.

Jag hoppas verkligen att du kommer trivas bra här. Massa kärlek till er finisar!

Welcome to my new blog! Today is the first day that I stand on my own two legs here in the blog world and it feels awesome. It also feels like I just jumped off a cliff, but in a good way.  Here in the new blog I’ll continue giving you inspiration and hands-on tips on how to make living a healthy life as simple and easy as possible.

Click here to read about my fitness journey. 

Click here to read more about Happier Fitness.

Click here to see 11 thing that make happier in life.

And please darlings, don’t hesitate to contact me if anything isn’t working properly or is unclear. You can contact me through email cristina@cristinacastillo.se or fill out this form

I really hope you’ll like it here. Lots of love!

Leave a Reply