ABS

cristina castillo

 

(Scroll down for English)

Hej finisar! Hur är er onsdag? Själv är jag lite trött idag men det beror nog på att jag ökat träningsdosen rejält inför min 4 veckors-utmaning (HÄR) så det är ju inget konstigt med det. Skulle varit ett benpass idag men det blev magträning istället, och handstående förstås. Magträning orkar man ju alltid trots att man är lite tröttis 🙂

Körde 4 övningar med pilatesboll som kändes rejält så det ska jag fota så ni får se dem för de är lite knepiga att förklara i text. Om ni vill se passet direkt så finns det i min insta story (HÄR) så in där och kika. Juste jag ska testa Body wheel ikväll också! Ska bli så kul. Puss och kram på er.

Hello darlings! How is your Wednesday going? I’m feeling a bit tired today but it’s probably because I’ve doubled my training this past week for my 4 week bikini body challenge (HERE). So the plan hwas to train legs today but I did abs instead, and hand stands of course. You can always do abs even if your feeling a bit snoozy 🙂

I did 4 exercises with a pilates ball that felt great so I’m gonna take pictures of it to show you cause they’re a bit complicated to describe in writing. If you want to see the program right away it’s in my Insta story (HERE) so go and have a look there. Oh right, I’m trying Body Wheel training later today! Gonna be so much fun. Lot of love.

Leave a Reply