HAPPIER SUMMER X WORKOUT PARTIES

bootcamp

 

(Scroll down for English)

Jag är så glad över att Workout Parties (KLICK) vill vara med och sponsra Happier Summer goodiebagen! Alla som är med på mitt bootcamp kommer få en fantastisk goodiebag med massa hälsomotivation och däri kommer det ligga en biljett till Workout Parties nästa träningsfest den 29 september. Har ni varit på någon av de tidigare? Det är så himla roligt att träna, mingla och dansa med likasinnade. Alla som tycker om att röra på sig kommer tycka om det här. Klicka HÄR för att se min vlog från festen förra hösten.

Och du, det finns fortfarande platser kvar till Happier Summer Bootcamp så boka din nuuu 🙂 (LÄS MER & BOKA)

Massa kärlek till er!

I am so happy to announce that Workout Parties (CLICK) will be sponsoring the Happier Summer goodiebag! Everyone who comes to my bootcamp will receive an amazing goodiebag filled with health motivation and in there you will find a ticket to Workout Parties next event on the 29th of September. Have you been to one of their events before? It is so much fun to workout, mingle and dance with so man y likeminded people. Everyone who likes to move will like this. Click HERE to see my vlog from last falls party. 

And you guys, there are still spots left for the Happier Summer Bootcamp so book yours noow 🙂 (READ MORE & BOOK)

Lots of love!

Leave a Reply