LA FUENTE – THE GLUTEN FREE PIZZA PLACE

 

(Scroll down for English)

Vår sista kväll i Spanien åkte vi in till Nerja för att käka middag och dricka lite drinkar. Det var en så himla fin kväll och vi hade så mysigt. Den som partade mest av oss var lilla Alex (Gustavs brorsdotter) som vägrade somna och dansade loss till gatumusikanterna när vi försökte natta henne. Vi käkade på en Italiensk restaurang som var svinbra på glutenfritt. Asså, vad är oddsen att hitta ett sånt ställe? Ägarens fru är tydligen glutenintolerant så de var jätteduktiga på att märka ut allt i menyn som var, eller kunde göras, glutenfritt. Jag beställde en pizza och -wait for it- de gör bottnen själva och den var delicious! Om ni nån gån går i krokarna så måste ni svänga förbi La Fuente. Mumsis!

Our last night in Spain we went to Nerja for dinner and drinks. It was such a lovely evening and we had such a good time. The one of us that partied the most was little Alex (Gustavs niece) who refused to go to sleep and just kept dancing to the street musicians when we tried to get her to sleep. We ate at an Italian restaurant that was awesome at gluten free food. I mean what are the odds? The owners wife is gluten intolerant so they were really good at making out the gluten free options on the menu and even which courses you could modify to gluten free. I ordered a pizza and -wait for it- they make the base themselves and it’s delicious! If you’re around you have to eat at La Fuente. Yummy! 

2 Comment

  1. Ser fantastiskt gott ut. Ni ser ut att ha haft det underbart. Ha en fin dag 🙂
    / Carolina

    1. Ja vi hade det helt fantastiskt! 🙂 Har du också någon solresa inplanerad? Verkar ju som att vi får ganska fint i Sverige med om inte annat 🙂 Kram!

Leave a Reply