HEAVY WORK

 

(Scroll down for English)

Som vi har jobbat och slitit och burit och gått i trappor idag. Det är så jäkla mycket grejer och mat som ska bäras runt på och huset är liksom inte byggt för att vara restaurang så det är sjukt otympligt och många snäva trappor. Men det är så mysigt och vi är ett ashärligt gäng som jobbar så det är superskoj även fast det är väldigt fysiskt jobbigt. Vi är i princip klara med allt här så imorgon blir en ganska kort dag. Vi har nu ett par timmar egentid innan vi ska gå ut och käka middag och jag hade egentligen tänkt träna men jag är fan helt slut. Imorgon förmiddag har vi massa fritid så det får bli då och nu blir det en powernap istället 🙂 Vi ska käka libanesiskt idag. Mumsis!

Wow, today we’ve really been working hard! There’s so much stuff and food that we need to carry around and the house isn’t built to act as a restaurant so there’re narrow hallways and a lot of stairs. But this place is so lovely and we’re such a fun group of people that are working here so we have a lot of fun even if it’s a lot of heavy lifting. We’re practically done with everything so tomorrow will be a short day. We’ve got a couple of hours now before dinner and I was going to get a workout but I’m exhausted and since we have time tomorrow I’ll do it then instead. Now I’m gonna take a power nap before dinner 🙂 We’re having lebanese food today. Yummy!

Leave a Reply