LIPS

 

(Scroll down for English)

Jag är kär i min nya T-shirt. Hur snygg?! Även om jag fortfarande inte kan träna själv, pga min efterhängsna halsskit, så var det ändå skönt att vara tillbaka på gymmet! Träna lite klienter och bara hänga runt bland kollegor och i gymmiljö 🙂 På  eftermiddagen mötte jag upp några vänner på en AW och sen joinade Gustav in också. Det blev Pepsi Max för min del dock, jäkla hals asså, haha. Nu har jag sovit i alldeles för många timmar och ska ta mig ut på en långpromenad i solen. Måste ju få röra på mig lite grann i alla fall 😉 Puss!

I’m in love with my new t-shirt. How cute?! Even if I can’t workout myself, because of my stupid throat that won’t get all well, it was so nice to be back at the gym again! Train some clients and hang around colleagues in a gym environment 🙂 Afterwards I met up some friends for an afterwork drink and later Gustav joined in too. Only Pepsi Max for me though, damn throat, haha. Now I’ve slept for way to many hours and I’m heading out on a long walk in the sun. I gotta at least get to move a little bit 😉 Love!

Leave a Reply