PLASTIC CUPS

(Scroll down for English) 

 

Jag älskar att klä ut mig! Och i lördags var det Beer Pong-turnering, tävling OCH utklädnad, yay! Jag och Matilda åkte ut i första omgången men vi hade svinkul så länge det varade, haha. Efter att ha druckit öl hela dagen och natten orkade vi inte göra nånting på söndag så vi var bara hemma och bakismyste hela dagen. Här har ni lite bilder från i lördags. Nu ska jag sätta mig och skriva kostregistreringsrapport. Life. Puss!

I love dressing up in costumes! And on Saturday it was time for the Beer Pong tournament, competition AND costumes, yay! Matilda and I were out pretty fast but we had an awesome time while it lasted, haha. After a hole day and night of drinking we had no energy left on Sunday. We spent the entire day in our PJs at home. Here are some pics from the beer pong tournament for you guys. Now I’m gonna sit down to write a nutrition journal report. Life. Lot of love!

1 Comment

  1. Det ser ju läskigt ut……!! :-/
    Riktigt bra sminkade “sår”!
    Lycka till med din rapport, Amore!
    Kram,
    Papa D

Leave a Reply