WEEKEND SNAPS

 

(Scroll down for English) 

 

Igår när vi satt i skolan och pluggade (de andra pluggade, jag satt och fördrev tid) kom vi på att det är ju 1a advent! Så vi bjöd in våra kompisar till spontant pepparkaksbak och glöggmys hemma hos oss. Trodde inte grabbarna skulle engagera sig så mycket som de gjorde. Det var hundra procentigt fokus på bakningen. Ros hade med sig sin vovve Danko som torterades hela kvällen med alla kakor han inte fick smaka runt omkring sig. Han stod och glodde på dom med en längtan i blicken hela kvällen, haha. Alla gjorde var sin bokstavskaka som vi hängde upp i fönstret men Amandas saknades så jag misstänker att han lyckades norpa åt sig den när ingen såg den rackaren!

Kvällen innan var jag på kalas hos min goda vän, Sara som fyllt 30 nyligen. Disco var temat och jag älskar ju glitter så det passade perfekt! Älskar att det säljs så mycket glittriga kläder på alla kedjor nu också <3 När det blev sent var jag tvungen att åka hem eftersom jag skulle plugga dagen efter (vilket ändå inte blev av så det var ju en fail) medan de gick vidare ut i natten.

Hur var er helg? Har ni haft en mysig första advent?

Yesterday when we where in school studying (the others studied, I was just procrastinating) it hit us that it’s first Advent (is that really how you say it? Tried googling but didn’t find anything helpful in the 2 seconds I spent looking. Anyway…)! So obviously I invited our friends over for “glögg” (mulled and spiced wine) and to bake gingerbread cookies. I did not think the guys would get so into it. The focus was at 100 per cent. Ros brought his dog Danke with him and the poor little guy was drooling over the cookies he couldn’t have. Everyone made a personal letter-cookie that I hung up in the window and Amandas was missing so I think Danke managed to get one when we weren’t watching, haha. 

The night before I was at my friend Saras celebrating her 30th birthday. The dresscode was disco and I loooove glitter so it was perfect! I love that there is so much sparkles in the stores right now <3 When it was getting late I had to head home cause I needed to study the next day (which I didn’t do so that was a fail) while the other went out into the night. 

How was your weekend? Did you celebrate the first Advent? 

1 Comment

  1. Kul med fest och lite julstämning på första advent! 🙂
    Kramar!
    Papa D

Leave a Reply