FRIYA.. RIGHT I’M A STUDENT

(Scroll down for English) 

 

Har ni fredagsfeeling eller? Jag hade det  i 10 minuter innan jag kom på att jag har tre seminarium och en tenta nästa vecka. Alla verkar tro att man bara festar och glider omkring om man pluggar nånting annat än juridik typ men jag kan säga er att nej, så är inte fallet. Vi festar bara på tisdagar istället för lördagar, hihi. Yes, så planen idag är plugg, träning, plugg och mer plugg och imorgon blir väl typ likadan. Men på söndag blir det roligare för då ska vi på bröllop! Nu måste jag dyka ner i böckerna igen. Idag är det kost och näringsbehov för gravida, ammande, barn och äldre på schemat. Puss och kram.

Are you getting your friday feeling on? I was for about 10 minutes before I remembered I’ve got three seminars and one exam next week. Everyone seems to think that if you’re not studying law then all you do is just party but I can tell you that that is not the case. We just party on Tuesdays instead of Saturdays, hihi. Yes, so my plan today is to study, workout, study and do some more studying and tomorrow will probably look the same. But on Sunday there’ll be some fun cause we’re going to a wedding! Now I’ve gotta dive back into my books. Today I’m learning about nutritional needs for elderly, women who are pregnant or breastfeeding and for children. Love.

2 Comment

  1. Kämpa på Amore!
    Några veckor till och sen…… :-))
    Kram,
    Papa D

    1. Ja och nu är det äntligen klaaaaart 😀

Leave a Reply